Wat een gezelligheid!

Lukas and his friends

Hoi allemaal,

Bart is weer thuis na zijn reis naar Argentinië. Het was een bijzondere reis, met veel mooie ontmoetingen. Het is een prachtig land met prachtige mensen. In de toekomst hopen we hier als organisatie meer betrokken te raken. Tijdens ons bezoek werd het ons duidelijk dat er veel mensen opzoek zijn naar hoop en waarheid, en in Jezus is dat in volmaaktheid te vinden.

Gisteren zijn we weer een DMT cursus gestart met 14 studenten. Het is een veelzijdige groep uit verschillende Afrikaanse landen, maar ook met een Nederlands gezin. Er zijn een aantal gezinnen met kinderen bij, en dat vindt Lukas fantastisch! Wat een gezelligheid!
Bart is de hoofdleider van de cursus en zal veel in de klas zijn. We zien er naar uit hoe het verlangen van de deelnemers om zich vol overgave aan God toe te vertrouwen vervuld mag worden en ze toegerust worden om Jezus bekend te maken.

Marthe en Lukas komen binnenkort naar Nederland voor de bruiloft van Johan en Francis. Ze hebben er zin in! Bart blijft achter bij de curcus groep.

Groetjes vanuit het verre Afrika

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *