Naar Malawi en Nederlanders op bezoek

Hoi allemaal,

De meesters en juffen zijn weer vertrokken. Nog een weekje vakantie en dan beginnen ze alweer aan hun volgende kwartaal. In september zal het derde en laatste deel van de cursus aangeboden worden in het noorden van Zuid-Afrika, maar daar zullen wij waarschijnlijk niet bij betrokken zijn. Marthe zal in de komende tijd het kantoor blijven ondersteunen en Bart zal het cursusmateriaal updaten. In oktober zullen we hier weer een groep cursisten ontvangen. We hebben nog plek voor meer deelnemers! De cursus begint op 7 oktober en eindigt op 17 november. En de kosten zijn heel schappelijk, je betaalt 530 euro voor de cursus (verblijf en eten inbegrepen) en dan nog een vliegticket.

Maar eerst krijgen we bezoek! Een groep van negen mensen komen vanuit Marthe haar gemeente in Haulerwijk richting Afrika. Het eerste deel zullen ze in Malawi doorbrengen en het tweede deel bij ons hier in Zuid-Afrika. Tijdens deze reis zullen ze meedraaien met het werk wat FCE doet, en zo FCE beter leren kennen. Daarnaast zal er ook tijd zijn om te genieten van de mooie natuur in Afrika. En niet te vergeten, veel met Lukas spelen (vooral Pake en Beppe die deel zijn van de groep).

Bart zal ook naar Malawi gaan. Op het vliegveld in Lilongwe zal hij de groep ontmoeten voor de rit van 500 kilometer naar ons trainingcentrum in Malawi. Terwijl de groep hun programma volgt zal Bart zich aansluiten bij een kleinschalige FCE conferentie. Deze conferentie staat geheel in het teken van onze discipelschaptraining. Als collega’s komen we bij elkaar om te evalueren en om de richting voor de toekomst te bespreken. Marthe en Lukas zullen het thuisfront in Wolseley bemannen.

Hartelijke groeten,

De Van Dijken

Marthe geeft les:
Creative Journaling

Na drie dagen les over de Middelaar van het Nieuwe Verbond zagen we dit toen we het gebouw uitliepen, prachtig!

Één reactie op “Naar Malawi en Nederlanders op bezoek

  1. Wat een prachtige foto. Gods zegen op jullie werk. Ik hoop, dat de groep uit Haulerwijk geïnspireerd zal raken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *